Kristjan Peäske
Tänase loo kangelane on Kristjan Peäske. Kristjan on juba 17 aastat tegutsenud toitlustusäris. Oma esimese restorani, Leib Resto, asutas ta 2011. aastal, kui leidis huvitava asukoha Tallinna vanalinnas. Kristjan räägib, kuidas ta oma esimese restoraniga kasumisse sai ja kuidas ta asutas teise restorani, Restoran Umami.
Tänases loos saab vastused järgnevatele küsimustele:
- Miks Kristjan pealinna tuli?
- Kuidas Kristjan koos oma meeskonnaga kriisi üle elas?
- Mis õppetunni annab Kristjan juhtidele?
- Milline on Kristjani hommikurutiin?
- Mida arvab Kristjan 10 000 tunni reeglist?
- Millised on Kristjani suurimad õppetunnid restoraniäris?
- Milline on enese ja meeskonna pideva õppimise ning arengu olulisus eduka äri ülesehitamisel?
Mida räägib Kristjani kohta tema hea sõber ja kolleeg:
Janno Lepik
Leiva peakokk ja kaasomanik
Kristjan on väga elurõõmus ja kindlasti üle keskmise energiline. Kui meie koostöö algas, oli meil ainult 15 minutit vestlust, kui juba saime aru, et mõtleme ühtemoodi. Oma restoranis pole meil ainsatki tüli.
Kõiges – kujundusest roogadeni on meil täpselt sama seisukoht ja nii on asju kaunis tore koos teha. Ta on niivõrd professionaalne, parim oma alal, lisaks hea teenindaja, asjaajaja, organisaator ning Leib pole meie jaoks ainult töö, me mõlemad armastame seda, mida teeme.
Kristjan on üdini positiivne ja väga usaldusväärne – selline mees, kellega võib minna lahingusse.
KUULA PÕNEVAT VESTLUST KRISTJANIGA!
Nüüd suurepärane võimalus muuta oma elu, naised. 28. oktoobril toimub Tallinnas Wealth Forum Women, kus osaleb 1000 naist ja maailmatasemel koolitajad. Edu Akadeemia annab saate kuulajatele 10% sooduka, koodiga “hakkametegutsema”. Soovitame osaleda! Pileti saad www.eduakadeemia.ee
Kui on küsimusi minule või Kristjanile, siis andke kindlasti teada. Saadet on võimalik tellida kaiTunest. Kui see lugu meeldis, minge Facebooki, jagage seda saadet ka oma sõpradele ning kirjutage kommentaaridesse, mida te sellest saatest õppisite. Olen väga tänulik Teie panuse eest. Kirjutage, kui küsimusi või soovitusi indrek@hakkametegutsema.ee. Saadet on võimalik jälgida kaTwitteris ja Instagrammis.
Lisa kommentaar